partners

Partners

De Global Entrepreneurship Week Rotterdam wordt georganiseerd in het kader van de wereldwijde ondernemerschapweek. Deze week is een samenwerkings verband van de volgende partners.

 

Agentschap NL

agentschaplogo

Albeda College

albeda logo

Het Albeda College is een regionaal opleidingencentrum. Albeda College heeft ongeveer 350 opleidingen in de categorieën Zorg & Welzijn, Economie en Techniek. Het Albeda College heeft ongeveer 50 locaties in heel Nederland waar de opleidingen gevolgd kunnen worden. Op deze manier biedt het Albeda iedereen een kans om een mbo studie te volgen.
De missie van het Albeda College is om constant constant te zoeken naar de balans tussen de vraag van deelnemers, bedrijfsleven, maatschappij en de inhoudelijke kwaliteit van onze opleidingen.

Calvijn Business School

Logo Calvijn  Business School

Calvijn Maarten – Luther is een school met de opleidingen vmbo - gemengde leerweg, vmbo-tl, havo en atheneum. In het derde jaar van vmbo tl krijgt iedere scholier Business School. De Business School is een beroepsgerichte leerweg die naast de theoretische leerweg wordt gevolgd. In het vierde jaar wordt er dan examen gedaan voor Handel en Verkoop.
Havo leerlingen die het profiel E&M hebben gekozen, krijgen vanaf de boven bouw Business School. Het is een uitdagend onderwijsconcept dat de praktijk ondergaat van ondernemersvaardigheden. Deze vaardigheden zijn goed te gebruiken om een eigen onderneming op te richten en in het bedrijfsleven. Bedrijven willen namelijk ondernemende managers.

Erasmus Universiteit Rotterdam

ECE-website-Logo

Erasmus Universiteit Rotterdam is een internationale georiënteerde universiteit met een flink verankering in de stad Rotterdam en omgeving. Vanuit de betrokkenheid in haar omgeving heeft deze universiteit op specifieke terreinen aansluiting bij de wetenschappelijke wereldtop op het gebied van geneeskunde en gezondheidszorg, economie, econometrie en management.

Hogeschool Rotterdam

logo hogeschool rotterdam

Hogeschool Rotterdam is een dynamische kennisonderneming voor hoger beroepsonderwijs. Hogeschool Rotterdam heeft ongeveer 90 opleidingen in de categorieën Kunst, Onderwijs, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Economie, Techniek en Media & ICT. Verder beschikt de Hogeschool Rotterdam over 11 instituten verdeeld in Rotterdam.
Er zijn ruim 30.000 studenten die een opleiding volgen op de Hogeschool Rotterdam en 3.000 medewerkers die aan hun carrière werken. Dankzij het Rotterdams Onderwijs Model biedt de Hogeschool Rotterdam praktijkgericht, doordacht en flexibel onderwijs.

HOPE

Hope-banner4

HOPE (Holland Program on Entrepeneurship) is een initiatief van de Erasmus universiteit Rotterdam, Technische universiteit Delft en de universiteit van Leiden. Het doel van deze organisatie is om ondernemerschap en ondernemend gedrag te stimuleren en te ondersteunen. Studenten, alumni en werknemers van de universiteiten maken verscheidene programma’s waarbij inspiratie, educatie, ondersteuning en binding met leidende vooraanstaande ondernemers wordt betrokken.

InHolland Hogeschool

inholland

Als hogeschool zien we het als onze maatschappelijke opdracht om kwaliteit te bieden aan onze studenten. Wie bij Hogeschool Inholland studeert kan rekenen op inhoudelijk en waarde(n)vol hoger beroepsonderwijs. We zijn een gastvrije hogeschool, die op de menselijke maat is geschoeid en dichtbij haar studenten wil staan.

Link website www.inholland.nl
 

Manage Your Talent

logo-mytonline


Stichting Manage Your Talent (MYT) staat voor groei. Van het individu en van de maatschappij. Ondernemers, studenten, starters, jonge honden die de wereld willen veroveren, maar nog niet goed weten hoe; MYT is er voor hen allemaal. Door je talent achterna te gaan en het hoogst haalbare uit jezelf te halen kan iedereen het verschil maken. Echter, niet ieder talent wordt gezien. MYT biedt openingen en staat midden in de samenleving. Hierdoor weet MYT wat er speelt en wat de behoeften zijn. Want, de maatstaf van de maatschappij, dat ben jij.


GEWR wordt mede georganiseerd door

Logos VPR NEW-01

VNO NCW Rotterdam

Contact

Voor vragen of onduidelijkheden over de op deze website vermelde informatie over de Global Entrepreneurship Week Rotterdam, graag een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Home partners